Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Doe jij regelmatig een website check?

25 november 2021

website check
Check jij je website wel regelmatig? Voor de online zichtbaarheid van je bedrijf is dit belangrijk. Vaak wordt de basis van alle online activiteiten gevormd door je website. Het is dus van belang dat deze er professioneel uitziet, gebruiksvriendelijk is en goed werkt. De vereisten voor een goede website veranderen ook best vaak…  Vind je het lastig om je eigen website kritisch te beoordelen? Wij kunnen je helpen met een website check!

Onze aanpak
We starten met het in kaart brengen van de huidige website. We voeren vooraf een persoonlijk gesprek en doen vervolgens gedegen vooronderzoek. Hierbij kijken we o.a. naar de doelstelling, de doelgroep en de concurrentie van jouw bedrijf. Op basis van dit vooronderzoek brengen wij een advies voor de nieuwe website uit. Dat advies gaat bijvoorbeeld over een nieuwe indeling van je website, de vormgeving moderniseren, de techniek zodat de site sneller wordt of de content.

Wij brengen een heldere en gespecificeerde offerte uit voor de werkzaamheden die nodig zijn om je website te verbeteren en gaan na akkoord graag voor je aan de slag.

Van design naar programmeren
Naast een logische indeling en mooi design (UX/UI-optimalisatie), moet de website uiteraard ook goed werken. Het komt nog regelmatig voor dat een website niet optimaal werkt of traag is. Dit zijn ook belangrijke redenen dat bezoekers een website weer snel verlaten. Ook heeft het direct gevolg voor de vindbaarheid binnen zoekmachines. Zoekmachines geven websites die snel laden bijvoorbeeld een betere ranking dan websites die traag zijn en niet goed werken.

Als wij een (nieuwe) website voor je maken, gebruiken we vaak het open source CMS WordPress. WordPress biedt veel functionaliteiten waardoor de websites altijd kunnen voldoen aan de standaarden van dat moment. Onze developers zijn specialisten en goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends. En passen de wensen voor jouw website niet binnen WordPress? Geen probleem…we programmeren dan een maatwerkoplossing.

Voel je er wat voor een website check om eventueel je website te laten optimaliseren? Of misschien is je bedrijf wel toe aan een geheel nieuwe website… Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Delen