010 506 72 02

Communicatie en mediadesign

Wat is je doel en wat wil je bereiken? PanArt denkt met je mee en zorgt voor een resultaatgericht plan. Wat dacht je van een knallende communicatiecampagne waarmee je geheid impact maakt op je doelgroep? Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers zich onderscheiden in de markt met een visueel concept,
een goede brand story of wellicht zelfs een opvallende huisstijl. Met de juiste raakvlakken en creatieve invalshoeken hebben wij een passend antwoord op jouw vraag!

Communicatie

Strategie en sparring

‘Wat wil je bereiken?’, is altijd onze eerste vraag. PanArt denkt mee, adviseert en bepaalt samen met de opdrachtgever een passende strategie.

Lees meer >

Kernwaardensessie

PanArt helpt je om de kernwaarden van je organisatie of je producten en diensten in beeld te brengen. Dit vormt de basis van de communicatiestrategie.

Lees meer >

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling is één van onze expertises. We realiseren graag mooie, opvallende en onderscheidende concepten.

Lees meer >

Personeelswerving

PanArt heeft veel ervaring in het werven van (moeilijk vindbaar) personeel. We ontwikkelen succesvolle wervingscampagnes voor het vinden van schaars personeel in de zorg, industrie, het onderwijs en accountancy.

Lees meer >

Media-advies

PanArt adviseert over de meest effectieve mediastrategie. Met eigen media-adviseurs in huis, garanderen we effectieve media-inzet tegen scherpe tarieven.

Lees meer >

Ontwerp en vormgeving

Mediadesign

PanArt is specialist in het vertalen van (marketing) communicatieopgaven. Van eigentijdse, creatieve concepten en stijlen tot het doorontwikkelen van bestaande vormgeving.

Lees meer >

Corporate design

Met de juiste beelden breng je een gekozen strategie tot leven. Wij hebben een eigen fotograaf in huis die we flexibel kunnen inzetten voor product- portret- of portfolio fotografie en fotografie op locatie.

Lees meer >

Ontwerp, vormgeving & dtp

PanArt heeft getalenteerde ontwerpers in dienst die je ideeën tot leven brengen. Wij creëren, ontwikkelen en produceren onder andere magazines, beursstands, bebording, flyers, advertenties en digitale media.

Lees meer >

Animatie & Illustratie

Met onze eigen specialisten in animeren maken wij bewegende (marketing)communicatiemiddelen die opvallen en werken.

Lees meer >

Fotografie & film

Promotiefilms, een fantastisch middel om je bedrijf, nieuwe product of dienst te promoten. PanArt maakt sterke promotiefilms die opvallen.

Lees meer >

Online

Websites

Bij PanArt bouwen we innovatieve websites die standaard voldoen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bij ons een responsive website de standaard.

Lees meer >

Maatwerkoplossingen
PanArt adviseert, overlegt en zorgt voor een maatwerkoplossing voor je administratieportaal, vacaturebank of webshop. We werken onder andere met API-koppelingen, systeemintegratie en SharePoint.

Lees meer >

SEO & SEA
PanArt zorgt ervoor dat je website hoog in de zoekresultaten van Google komt en blijft. PanArt is tevens ook ervaren in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van AdWords campagnes.

Lees meer >

Contentbeheer
PanArt is gespecialiseerd in het schrijven van vlotte teksten. Wij creëren doelgericht de juiste boodschap.

Lees meer >

Social media campagnes
PanArt laat zien hoe online en offline middelen elkaar versterken en hoe je social media strategisch inzet. Wij creëren succesvolle social media campagnes.

Lees meer >

Online marketingpakketten

Bij PanArt bouwen we innovatieve websites die standaard voldoen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bij ons is een responsive website de standaard.

Lees meer >