fbpx

Onze diensten

PanArt

Communicatie en mediadesign

‘Wat wil je bereiken?’ Dat is altijd onze eerste vraag. PanArt denkt mee, adviseert en samen met jou bepalen we een passende strategie. PanArt is je partner. Onze diensten zijn heel uiteenlopend van het maken van een plan voor het stimuleren van gedragsverandering, het vermarkten en verkopen van producten of diensten tot het positioneren van je organisatie. We ontwikkelen vervolgens een verrassende en doeltreffende middelenmix waarmee je bedrijf zich écht onderscheidt. Dát is ook full service!


Communicatie

‘Wat wil je bereiken?’, is altijd onze eerste vraag. PanArt denkt mee, adviseert en bepaalt samen met de opdrachtgever een passende strategie.


Lees meer over Strategie en sparring

Een goede branding maakt jouw organisatie herkenbaar voor een groot publiek en zorgt ervoor dat je je kunt onderscheiden van de concurrent.


Lees meer over Branding en identiteit

Conceptontwikkeling is één van onze expertises. We realiseren graag mooie, opvallende en onderscheidende concepten.


Lees meer over Conceptontwikkeling

PanArt helpt je om de kernwaarden van je organisatie of je producten en diensten in beeld te brengen. Dit vormt de basis van de communicatiestrategie.


Lees meer over Kernwaardensessie

PanArt adviseert over de meest effectieve mediastrategie. Met eigen media-adviseurs in huis, garanderen we effectieve media-inzet tegen scherpe tarieven.


Lees meer over Media-advies

PanArt heeft veel ervaring in het werven van (moeilijk vindbaar) personeel. We ontwikkelen succesvolle wervingscampagnes voor het vinden van schaars personeel in de zorg, industrie, het onderwijs en accountancy.


Lees meer over Personeelswerving

Ontwerp en vormgeving

PanArt is specialist in het vertalen van (marketing) communicatieopgaven. Van eigentijdse, creatieve concepten en stijlen tot het doorontwikkelen van bestaande vormgeving.


Lees meer over Mediadesign

Met de juiste beelden breng je een gekozen strategie tot leven. Wij hebben een eigen fotograaf in huis die we flexibel kunnen inzetten voor product- portret- of portfolio fotografie en fotografie op locatie.


Lees meer over Fotografie

PanArt heeft getalenteerde illustratoren in dienst die je ideeën tot leven brengen en vertalen naar prachtige illustraties of cartoons.


Lees meer over Illustratie

Met onze eigen specialisten in animeren maken wij bewegende (marketing)communicatiemiddelen die opvallen en werken.


Lees meer over Animatie

Filmproductie, een fantastisch middel om je bedrijf, nieuwe product of dienst te promoten. PanArt maakt sterke promotiefilms die opvallen.


Lees meer over Filmproductie

Als full service bureau werken wij graag met de krachtige features van Online Magazine voor de ontwikkeling van online publicaties.


Lees meer over Online Magazine

Vergeet de sheets in Powerpoint en ontdek de ongekende mogelijkheden van Prezi. Panart ontwikkelt, maakt en verzorgt hands-on workshops.


Lees meer over Prezi

Online

Bij PanArt bouwen we innovatieve websites die standaard voldoen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bij ons een responsive website de standaard.


Lees meer over Websites

Vanaf woensdag 23 september is een toegankelijke website verplicht voor alle publieke instellingen. Dat betekent dat iedereen – met of zonder beperking – alle informatie op jullie website moet kunnen raadplegen.


Lees meer over Toegankelijke websites

PanArt adviseert, overlegt en zorgt voor een maatwerkoplossing voor je administratieportaal, vacaturebank of webshop. We werken onder andere met API-koppelingen, systeemintegratie en SharePoint.


Lees meer over Maatwerkoplossingen

PanArt ontwikkelt in samenwerking met een gespecialiseerde partner diverse webapplicaties en mobiele app’s.


Lees meer over (Web-)app's

PanArt is ervaren in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van AdWords campagnes.


Lees meer over SEA: Online adverteren

PanArt laat zien hoe online en offline middelen elkaar versterken en hoe je social media strategisch inzet. Wij creëren succesvolle social media campagnes.


Lees meer over Social media campagnes

PanArt is je partner voor digitale nieuwsbrieven en andere vormen van e-mailmarketing.


Lees meer over E-mailmarketing

PanArt is gespecialiseerd in het schrijven van vlotte teksten. Wij creëren doelgericht de juiste boodschap.


Lees meer over Contentbeheer

Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren