010 506 72 02

Ons team

Vanaf de Ambachtsweg in Rhoon werken wij met veel plezier voor zeer diverse opdrachtgevers. Onze enthousiaste specialisten zijn iedere dag bezig om een eindresultaat te realiseren dat volledig aan de verwachtingen voldoet, en deze regelmatig overtreft.

We werken graag met mensen en organisaties waar we ‘iets mee hebben’, die bij ons passen. Kwaliteit en vertrouwen vormen de basis voor de langdurige relatie die wij met veel van onze opdrachtgevers hebben. Wil jij onderdeel worden van dit leuke team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Foto van Marcel 3

Marcel Panhuis

creatief directeur

Founder van PanArt, samen met Yvon. Sterk in de visuele vertaling van wensen naar eindproduct en in corporate branding. Marcel weet hoe de markt beweegt en wat mensen bindt en boeit. Resultaatgericht, open en betrouwbaar. Blinkt uit in namen, slogans en one liners.

       
Foto van Yvon

Yvon van Haren

strategisch directeur

Founder van PanArt, samen met Marcel. Managet de organisatie en de medewerkers. Zet zeer pragmatisch grote lijnen uit voor de richting van zowel PanArt als van opdrachten en opdrachtgevers. Analytisch sterk, doortastend en altijd motiverend.

       
Foto van Marcel 3

Joy Kleinjan

communicatiemanager

Enthousiast, flexibel en een ‘Touch of Joy’. Met haar jarenlange ervaring in de zakelijke evenementenbranche weet Joy een mooie brug te slaan tussen project- en communicatiemanagement. Een waardig sparringpartner met een hands on aanpak én een verrassend creatieve invalshoek.

       
Foto van Saskia

Merel Smits

communicatieadviseur

Merel wordt vaak omschreven als doener, creatief en gedreven. Na haar opleiding communicatie is ze bij PanArt de creatieve weg ingeslagen. Ze schetst ideeën, schrijft scripts, maakt ijzersterke teksten of stelt een advies op. In ieder geval lekker afwisselend, want daar houdt ze van.

       
Foto van Saskia

Saskia Maas

mediamanager

De vraagbaak van opdrachtgevers en al jaren vaste kracht bij PanArt. Saskia kent de mediawereld als haar broekzak en heeft veel ervaring met media-advies voor heel diverse doelgroepen. Met haar goede grafische kennis staat zij garant voor een eindproduct dat kwalitatief optimaal is én de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

       
Foto van Saskia

Valerie Hertog

mediamanager

Valerie heeft sinds kort haar opleiding mediamanagement afgerond. Na haar stage bij PanArt, gaat ze nu als fulltime mediamanager aan de slag. Ze is de schakel tussen onze opdrachtgevers, de vormgevers en externe partijen. Ze houdt de planning, het budget en de deadlines goed in de gaten. Deze vriendelijke dame gaat alleen voor het beste resultaat!

       
Foto van Saskia

Yana Beker

stagiaire mediaredactie

Yana zit in het laatste jaar van de opleiding mediaredactiemedewerker en loopt met veel plezier stage bij PanArt. Ze houdt echt van een uitdaging en als ze eenmaal ergens aan begint, dan gaat ze er ook vol gas voor! Deze sociale, enthousiaste meid wil volop leren en ontdekken en is nu al een aanwinst in het PanArt-team!

       
Foto van Peter

Peter Roerink

mediadesigner

Met een opleiding aan de kunstacademie en zijn feeling met kunst en design is Peter altijd bezig met z’n vak. Hij combineert op knappe wijze zijn jarenlange ervaring met nieuwe inzichten en komt daarmee tot zeer doordachte ontwerpen die tegelijkertijd gedegen en verrassend zijn.

       
Foto van Saskia

Hanneke van Garderen

mediadesigner

Na meer dan 18 jaar als zelfstandige in de grafische wereld, was het voor Hanneke tijd voor iets anders. Ze versterkt ons team met een bak vol ervaring en passie. Samen met de opdrachtgever en haar collega’s zet zij een doordacht, creatief en origineel concept neer. In combinatie met haar talent voor illustreren is zij een waardevolle aanvulling op het team.

       
Foto van Jamie

Jamie Coolegem

mediadesigner

Deze vrolijke meid is een van onze talenten uit de studio. Van concept tot eindproduct, Jamie gaat vol passie aan de slag. Van animeren, editen en monteren van video’s tot het vormgeven van andere online en offline middelen. Creatieve processen waar zij haar ei in kwijt kan. Een waardevolle kracht in ons team!

       
Foto van Renske

Renske Warnaar

mediadesigner

Met meer dan tien jaar werkervaring in vormgeving en dtp is Renske een drijvende kracht binnen PanArt. Met gedegen grafische kennis zorgt zij ervoor dat de kleinste puntjes op de i worden gezet. Renske staat voor technische perfectie van zowel offline als online middelen en media.

       
Foto van Leonie

Leonie Hoekman

mediadesigner

Nadat Leonie kennismaakte het vak vormgeving was het voor haar duidelijk welke richting zij zou kiezen. In haar laatste jaar op het Grafisch Lyceum Rotterdam koos ze voor een stage bij PanArt. De start van haar creatieve carrière begint hier en daar zijn we blij mee!

       
Foto van Leonie

Lyan Baylis

stagiaire mediadesigner

 Toen Lyan kennismaakte met mediavormgeven op de middelbare school wist ze het gelijk: dit wordt mijn studie! Van jongs af aan is ze al bezig met creativiteit. Lyan zit in het laatste jaar van haar mbo-opleiding en koos voor een stageplek bij PanArt. Een enthousiaste en talentvolle meid die houdt van een uitdaging. Wij zijn blij met haar!

   
Foto van Saskia

Jevon Schaap

webdeveloper

Vanaf jong af aan is Jevon bezig met technologie. Het was voor hem dus een logische stap om voor de opleiding applicatie en mediaontwikkelaar aan het Grafisch Lyceum te kiezen. Nu is het tijd voor het echte werk en zijn kennis in dit gebied in de praktijk te brengen.

       

35.414

opdrachten

29

jaar

593

opdrachtgevers

13

collega's

Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren