010 506 72 02

Ons team

Vanaf de Ambachtsweg in Rhoon werken wij met veel plezier voor zeer diverse opdrachtgevers. Onze enthousiaste specialisten zijn iedere dag bezig om een eindresultaat te realiseren dat volledig aan de verwachtingen voldoet, en deze regelmatig overtreft.

We werken graag met mensen en organisaties waar we ‘iets mee hebben’, die bij ons passen. Kwaliteit en vertrouwen vormen de basis voor de langdurige relatie die wij met veel van onze opdrachtgevers hebben. Wil jij onderdeel worden van dit leuke team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Foto van Marcel 3

Marcel Panhuis

 creatief directeur

Founder van PanArt, samen met Yvon. Sterk in de visuele vertaling van wensen naar eindproduct en in corporate branding. Marcel weet hoe de markt beweegt en wat mensen bindt en boeit. Resultaatgericht, open en betrouwbaar. Hij blinkt onder andere uit in namen, slogans en one liners.

       
Foto van Yvon

Yvon van Haren

strategisch directeur

Founder van PanArt, samen met Marcel. Yvon managet de organisatie en de medewerkers. Ook zorgt ze voor een efficiënte planning. Ze zet zeer pragmatisch grote lijnen uit voor de richting van zowel PanArt als van opdrachten en opdrachtgevers. Analytisch sterk, doortastend en altijd motiverend.

       
Foto van Marcel 3

Joy Kleinjan

communicatiemanager

Enthousiast, flexibel en een ‘Touch of Joy’. Met haar jarenlange ervaring in de zakelijke evenementenbranche weet Joy een mooie brug te slaan tussen project- en communicatiemanagement. Een waardig sparringpartner met een hands on aanpak én een verrassend creatieve invalshoek.

       
Foto van Saskia

Saskia Maas

mediamanager

De vraagbaak van opdrachtgevers en al jaren vaste kracht bij PanArt. Saskia kent de mediawereld als haar broekzak en heeft veel ervaring met media-advies voor heel diverse doelgroepen. met haar goede grafische kennis staat zij garant voor een eindproduct dat kwalitatief optimaal is én de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

       
Foto van Saskia

Valerie Hertog

mediamanager

Na haar stage ging Valerie fulltime aan de slag als mediamanager bij PanArt. Ze is de schakel tussen onze opdrachtgevers, de vormgevers en externe partijen, zowel voor offline als online middelen en media. Ze waakt over planning, budget en deadlines en ontzorgt collega’s en opdrachtgevers.

       
Foto van Peter

Romana van den Brule

communicatie en marketingmedewerker

Romana heeft een fascinatie voor de manier waarop woorden en beelden kunnen raken en beïnvloeden. Vol overtuiging koos zij voor een opleiding en carrière in het communicatievak. Bij PanArt zet ze haar creativiteit en gevoel voor taal in om tot verrassende oplossingen te komen voor onze opdrachtgevers.

       
Foto van Peter

Peter Roerink

mediadesigner

Met een opleiding aan de kunstacademie en zijn feeling met kunst en design is Peter altijd met plezier bezig met z’n vak. hij combineert op knappe wijze zijn jarenlange ervaring met nieuwe inzichten en komt daarmee tot zeer doordachte ontwerpen die tegelijkertijd gedegen en verrassend zijn.

       
Foto van Jamie

Jamie Coolegem

mediadesigner

Deze vrolijke meid is een van onze talenten uit de studio. Van concept tot eindproduct, Jamie gaat vol passie aan de slag. Van animeren, editen en monteren van video’s tot het vormgeven van alle mogelijke online en offline middelen. Inmiddels is zij zich ook aan het ontpoppen als talentvolle fotografe!

       
Foto van Renske

Renske Warnaar

mediadesigner

Met meer dan tien jaar werkervaring in vormgeving en dtp is Renske een drijvende kracht binnen PanArt. met gedegen grafische kennis zorgt zij ervoor dat de kleinste puntjes op de i worden gezet. Renske is een harde werker en staat voor technische perfectie van zowel offline als online middelen en media.

       
Foto van Leonie

Leonie Hoekman

mediadesigner

Nadat Leonie kennismaakte met het creatieve vak was het voor haar duidelijk welke richting zij zou kiezen. Na haar stageperiode koos ze voor een vaste baan bij PanArt, heel fijn! Inmiddels is zij alweer bijna vier jaar een creatief talent in ons team en ontwikkelt ze zich razendsnel in zowel ontwerp als animatie.

       
Foto van Leonie

Lyan Baylis

stagiaire mediadesigner

 Toen Lyan kennismaakte met mediavormgeven wist ze het gelijk: dit wordt mijn studie! Van jongs af aan is ze al bezig met creativiteit. Lyan zit in het laatste jaar van haar mbo-opleiding en koos voor een stageplek bij PanArt. een enthousiaste en talentvolle meid die houdt van een uitdaging. Wij zijn blij met haar!

   
Foto van Saskia

Jevon Schaap

webdeveloper

Vanaf jong af aan is Jevon bezig met technologie. Na zijn opleiding applicatie en mediaontwikkelaar aan het Grafisch Lyceum koos hij voor PanArt waar hij inmiddels talloze websites ontwikkelt en onderhoudt voor onze opdrachtgevers, SEO werkzaamheden uitvoert én de ICT regelt. Leergierig en altijd vrolijk!

       

35.414

opdrachten

29

jaar

593

opdrachtgevers

13

collega's

Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren