fbpx

Ons team

Vanaf de Ambachtsweg in Rhoon werken wij met veel plezier voor zeer diverse opdrachtgevers. Onze enthousiaste specialisten zijn iedere dag bezig om een eindresultaat te realiseren dat volledig aan de verwachtingen voldoet, en deze regelmatig overtreft. We werken graag met mensen en organisaties waar we ‘iets mee hebben’, die bij ons passen. Kwaliteit en vertrouwen vormen de basis voor de langdurige relatie die wij met veel van onze opdrachtgevers hebben. Wil jij onderdeel worden van dit leuke team? Bekijk onze openstaande vacatures!

foto medewerker

Marcel Panhuis

creatief directeur

Founder van PanArt, samen met Yvon. Sterk in de visuele vertaling van wensen naar eindproduct en in corporate branding. Marcel weet hoe de markt beweegt en wat mensen bindt en boeit. Resultaatgericht, open en betrouwbaar. Blinkt uit in namen, slogans en one liners.


foto medewerker

Yvon van Haren

strategisch directeur

Founder van PanArt, samen met Marcel. Managet de organisatie en de medewerkers. Zet zeer pragmatisch grote lijnen uit voor de richting van zowel PanArt als van opdrachten en opdrachtgevers. Analytisch sterk, doortastend en altijd motiverend.


foto medewerker

ChiChing Tao

communicatiemanager

Op het kruispunt van communicatie, projectmanagement, vormgeving en content staat ChiChing garant voor de meest efficiënte aanpak én een eindproduct dat verwachtingen overtreft. Een betrouwbare sparringspartner voor opdrachtgevers, met oog voor elk detail.


foto medewerker

Kimberley Bosker

senior accountmanager

Energiek, flexibel en betrokken; dat is Kimberley ten voeten uit. Geen vraag is te gek en de meest uiteenlopende projecten zijn bij haar in goede handen. Zij is het aanspreekpunt voor alle grote en kleine oplossingen en vraagstukken. Met haar Rotterdamse no-nonsense mentaliteit gaat ze graag voor je aan de slag!


foto medewerker

Sharon Langendoen

contentmanager

Na haar opleiding Communicatie is Sharon direct de marketing-richting in gerold. Met haar passie voor fotografie, content en vormgeving zit ze als contentmanager bij PanArt helemaal op haar plek. Van idee naar een uitgebreid contentplan inclusief uitvoering, dat is waar deze duizendpoot blij van wordt. Sharon in drie woorden: creatief, secuur en enthousiast.


foto medewerker

Lisa Franken

online marketeer

Na haar stage bij PanArt, het afronden van haar hbo-studie en een jaar ervaring bij een ander bureau is Lisa terug bij PanArt! Als online marketeer zit deze talentvolle dame helemaal op haar plek bij ons. Van SEO en SEA tot social media en content creatie: deze marketing-fanaat staat klaar om ons en onze opdrachtgevers te verrassen en ontzorgen.


foto medewerker

Petra van Draanen

office manager

Of het nu gaat om administratieve taken, facturatie, HR of het ontvangen van relaties met een kop koffie en een glimlach; Petra doet het met plezier. Het organiseren en ontzorgen zit in haar genen. Eigenschappen die bij het werk als office manager goed van pas komen. Ze is het eerste aanspreekpunt binnen PanArt. Deze vriendelijke duizendpoot helpt je graag!


foto medewerker

Saskia Maas

mediamanager

De vraagbaak van opdrachtgevers en al jaren vaste kracht bij PanArt. Saskia kent de mediawereld als haar broekzak en heeft veel ervaring met media-advies voor heel diverse doelgroepen. Met haar goede grafische kennis staat zij garant voor een eindproduct dat kwalitatief optimaal is én de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.


foto medewerker

Valerie Hertog

mediamanager

Valerie heeft sinds kort haar opleiding mediamanagement afgerond. Na haar stage bij PanArt, gaat ze nu als fulltime mediamanager aan de slag. Ze is de schakel tussen onze opdrachtgevers, de vormgevers en externe partijen. Ze houdt de planning, het budget en de deadlines goed in de gaten. Deze vriendelijke dame gaat alleen voor het beste resultaat!


foto medewerker

Quinten Motz

Stagiaire Mediamanager

Op de open dag 2019 van het GLR wist Quinten het gelijk: "Mediamanagement is wat ik wil!" Tijdens deze opleiding leert hij alles rondom design, communiatie en marketing te managen en de kwaliteit te bewaken. En dat is precies wat hij tijdens zijn stage bij PanArt doet. Leergierig en gemotiveerd werkt hij op de afdeling media en account als enige man tussen alle vrouwen. Quinten houdt van nieuwe dingen leren en ontdekken en van uitdaging. Dat gaat goedkomen..!


foto medewerker

Peter Roerink

mediadesigner

Met een opleiding aan de kunstacademie en zijn feeling met kunst en design is Peter altijd bezig met z'n vak. Hij combineert op knappe wijze zijn jarenlange ervaring met nieuwe inzichten en komt daarmee tot zeer doordachte ontwerpen die tegelijkertijd gedegen en verrassend zijn.


foto medewerker

Hanneke van Garderen

mediadesigner

Na meer dan 18 jaar als zelfstandige in de grafische wereld, was het voor Hanneke tijd voor iets anders. Ze versterkt ons team met een bak vol ervaring en passie. Samen met de opdrachtgever en haar collega's zet zij een doordacht, creatief en origineel concept neer. In combinatie met haar talent voor illustreren is zij een waardevolle aanvulling op het team.


foto medewerker

Jamie Coolegem

mediadesigner

Deze vrolijke meid is een van onze talenten uit de studio. Van concept tot eindproduct, Jamie gaat vol passie aan de slag. Van animeren, editen en monteren van video's tot het vormgeven van andere online en offline middelen. Creatieve processen waar zij haar ei in kwijt kan. Een waardevolle kracht in ons team!


foto medewerker

Renske Warnaar

mediadesigner

Met meer dan tien jaar werkervaring in vormgeving en dtp is Renske een drijvende kracht binnen PanArt. Met gedegen grafische kennis zorgt zij ervoor dat de kleinste puntjes op de i worden gezet. Renske staat voor technische perfectie van zowel offline als online middelen en media.


foto medewerker

Leonie Hoekman

mediadesigner

Nadat Leonie kennismaakte het vak vormgeving was het voor haar duidelijk welke richting zij zou kiezen. In haar laatste jaar op het Grafisch Lyceum Rotterdam koos ze voor een stage bij PanArt. De start van haar creatieve carrière begint hier en daar zijn we blij mee!


foto medewerker

Alicia Burggraaff

Stagiaire mediadesigner

Deze creatieve meid studeert sinds 2020 mediavormgeven op het GLR, met als specialisatie animatie. Animaties maken en video edit heeft ze daar al geleerd, maar bij PanArt doet ze nog veel meer! En daar houdt ze van met haar brede interesse; voor het GLR deed ze bijvoorbeeld de Theater havo. Alicia houdt van creatief bezig zijn op alle vlakken!


foto medewerker

Michael Hurenkamp

webdeveloper

Het zit in hem om gedreven, zelfstandig en resultaatgericht te werk te gaan. Met zijn eigen onderneming en freelance werk heeft hij veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van websites, maar het was tijd voor iets nieuws. Michael gelooft in persoonlijk contact en een klant-gedreven visie en dat past uitstekend bij PanArt.


foto medewerker

Jevon Schaap

webdeveloper

Vanaf jong af aan is Jevon bezig met technologie. Het was voor hem dus een logische stap om voor de opleiding applicatie en mediaontwikkelaar aan het Grafisch Lyceum te kiezen. Nu is het tijd voor het echte werk en zijn kennis op het gebied van Wordpress, programmeren tot aan SEO en applicaties in de praktijk te brengen.


foto medewerker

Margot Hiemstra

Stagiaire UX/UI design

In het laatste jaar van de hbo-opleiding Communicatie en Multimediadesign doet Margot haar afstudeerstage bij PanArt. Daarin is zij o.a. bezig met UX/UI-design in brede zin: verdiepen, onderzoeken, testen, ontwerpen en weer testen. Verder ondersteunt Margot één dag in de week de PanArt-collega’s in alles wat met marketing en contentdesign te maken heeft.


foto medewerker

Ishan Sewnandan

stagiaire webdeveloper

De 20-jarige Ishan zit in het laatste jaar van de opleiding Applicatie & Media Ontwikkelaar van het Grafisch Lyceum en loopt zijn eindstage bij PanArt. Hij weet van alles over programmeren, WordPress, applicaties en voetbal. Wij zijn blij dat deze bezige bij zijn kennis bij ons in de praktijk komt toepassen.


34.998

Opdrachten

27

jaar

593

opdrachtgevers

18

Collega’s

Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren