010 506 72 02

Vriendelijk, flexibel en no-nonsense

Al vanaf de oprichting in 1994 is PanArt een full service reclamebureau. De klant ontzorgen en mooie dingen maken, een no-nonsense en flexibele werkwijze en een vriendelijke en open houding: dat is waar PanArt voor staat. We werken graag voor en met mensen en organisaties waar we ‘iets mee hebben’, die bij ons passen. We gaan elke uitdaging aan, wat je communicatie-, creatie- of mediavraagstuk ook is.

Bij ons betekent full service ook écht full service. Binnen ons team heeft ieder zijn eigen kennis en kunde en we zorgen er natuurlijk voor dat die kennis en kunde up-to-date blijft. We gaan met plezier elke uitdaging aan op (marketing) communicatiegebied: niet alleen online en offline communicatie-middelen maar ook resultaatgerichte strategieën en crossmediale oplossingen. Dat doen we doelgericht en áltijd creatief.

‘Wat wil je bereiken?’ is onze eerste vraag. Vervolgens denken wij met je mee om de nieuwe vragen die volgen uit jouw antwoord, te kunnen beantwoorden. Zo bieden wij altijd meer dan een standaardoplossing. We voldoen aan verwachtingen, maar liever nog overtreffen we ze!

PanArt is je partner in communicatie en design.

35.414

opdrachten

29

jaar

593

opdrachtgevers

13

collega's

Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren