010 506 72 02

Werken bij

Werken bij PanArt betekent werken in een team van fijne collega’s die stuk voor stuk gek zijn van hun vak. Met passie en energie zetten zij zich in om altijd nét dat beetje meer te bieden aan onze opdrachtgevers, om te verrassen, verwachtingen waar te maken en liever nog te overtreffen. Werken bij PanArt betekent ook alle ruimte om te groeien en bloeien daar waar je goed in bent of waar je goed in wilt worden.

Online marketeer
Wij hebben een superleuke baan voor een allround online marketeer. Je hopt moeiteloos van SEO, SEA en social advertising naar het maken van aansprekende social posts en e-mailings. Je vertaalt marketingresultaten naar heldere en begrijpelijke rapportages en adviezen. Weet jij het juiste publiek te targeten, via de juiste kanalen én ook nog eens te triggeren met de juiste boodschap? Dan zoeken wij jou!
Content creator
Ben jij een energieke, creatieve content creator? Maak jij pakkende content, zowel online als offline en wil jij jezelf verder ontwikkelen in het communicatie- en marketingvak? Dan hebben wij een superleuke baan voor jou! Bij PanArt werk je voor diverse klanten en in een team van enthousiaste en kundige collega’s. Je kunt veel leren en er is volop ruimte om te groeien en bloeien.

Stagiair(e) mediamanagement

Jij zit pas op je plek als je elke dag nieuwe uitdagingen krijgt op het gebied van klantcontacten, het maken van offertes en planning en als je regelmatig de touwtjes in handen mag nemen in de rol van projectmanager. In dat geval biedt PanArt je nu een stage aan, die jou op het lijf is geschreven.
Stage vacatures

PanArt is een erkend leerbedrijf voor diverse soorten stageplaatsen. Van designer tot management assistent. Klik hier voor een overzicht van alle stages.

Open solliciatie

Voor nu zijn we op sterkte, maar omdat we blijven groeien sluiten we nieuwe vacatures in de toekomst zeker niet uit.

Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Neem dan contact op met Yvon van Haren

[email protected]