fbpx

Werken Bij

Communicatie- manager

Bij PanArt ben jij als communicatiemanager de drijvende én coördinerende kracht achter uiteenlopende projecten voor verschillende opdrachtgevers; zowel op strategisch, inhoudelijk als uitvoerend vlak. Wij zoeken een communicatiemanager met projectmanagement skills. Iemand die niet alleen onze opdrachtgevers (en collega’s) verrast met unieke communicatie(campagnes) maar ook de regie in handen heeft. Kom jij ons communicatieteam versterken?

Bekijk vacature

Accountmanager

Als accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgevers en zorg je ervoor dat zij optimaal bediend en ontzorgt worden. Met kennis van en ervaring met online en offline communicatie en design adviseer jij opdrachtgevers binnen heel diverse branches. Je werkt nauw samen met onze vormgevers, (marketing)communicatieadviseurs en online marketeer.

Vacature vervuld

Mediadesigner met illustratietalent

We hebben een mooie vacature voor een creatieve geest die onze opdrachtgevers elke keer kan verrassen. Voel jij je thuis in een team met jonge ontwerpers en ervaren designers? Wil je graag werken aan uiteenlopende opdrachten en ga jij altijd voor topresultaat? Dan is deze vacature iets voor jou!

Vacature vervuld

Open sollicitatie

Voor nu zijn we op sterkte, maar omdat we blijven groeien sluiten we nieuwe vacatures in de toekomst zeker niet uit.

Bekijk vacature

Full-stack developer

Wij zijn op zoek naar een hands-on full-stack developer met uitstekende back-end skills en goede front-end kennis. WordPress kent geen geheimen voor je en je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Heb je ook nog eens ervaring met SEO en online marketing? Dan pas je goed bij PanArt.

Vacature vervuld

Stage vacatures

PanArt is een erkend leerbedrijf voor diverse soorten stageplaatsen. Van designer tot management assistent. Klik hier voor een overzicht van alle stages.

Bekijk vacatures

Vragen?
Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Neem dan contact op met Yvon van Haren
[email protected]