Stage lopen bij

Stagiair(e) management assistent

Als (stagiaire) managementassistent ben je de rots in de branding voor het managementteam, maar vervul je ook een centrale rol binnen het bedrijf. Je hebt een talent voor organiseren en je bent een mensen-mens. Zie je wat nodig is en regel je dit dan ook? Dan zoeken wij jou!

Plaats beschikbaar vanaf:
18 augustus 2023

Bekijk vacature >

Stagiair(e) mediamanagement

Jij zit pas op je plek als je elke dag nieuwe uitdagingen krijgt op het gebied van klantcontacten, het maken van offertes en planning en als je regelmatig de touwtjes in handen mag nemen in de rol van projectmanager. In dat geval biedt PanArt je nu een stage aan, die jou op het lijf is geschreven.

Plaats beschikbaar vanaf:
18 augustus 2023

Bekijk vacature >

Stagiair(e) marketing en communicatie

Ben jij op zoek naar een leerzame en afwisselende stage op de afdeling marketing en communicatie bij het leukste bureau van de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tijdens je stage ondersteun je de marketing-communicatieadviseur en online marketeer met o.a. het ontwikkelen van online campagnes, het vergroten van de online vindbaarheid, het ontwikkelen van SEO/SEA-rapportages, het targetten van het juiste publiek via de juiste kanalen en met de juiste boodschap!

Plaats beschikbaar vanaf:
18 augustus 2023

Bekijk vacature >

Heb je vragen over de vacatures of werken bij PanArt?
Neem dan contact op met Yvon van Haren
[email protected]