Ontwerp en vormgeving

Een logo en bijhorende (huis-)stijl zijn hét visitekaartje van je organisatie. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij namen, logo’s en (huis-)stijlen en brengen zo de identiteit van bedrijven, producten, projecten of campagnes tot leven.

Mediadesign

PanArt is specialist in het vertalen van (marketing) communicatieopgaven naar sprekende en krachtige grafische vormgeving. Van eigentijdse, creatieve concepten en stijlen tot het doorontwikkelen van bestaande vormgeving.

We kijken naar wat het best past bij jou als opdrachtgever. Dat doen wij in overleg met jullie. Vervolgens gaan wij met ons team van specialisten in communicatie en vormgeving aan het werk. We adviseren over de toepassing van tekst en beeld in diverse middelen en uitingen en zorgen desgewenst voor de productie. Wij creëren, ontwikkelen en produceren onder andere magazines, beursstands, bebording, flyers, advertenties en digitale media.

Fotografie

Fotografie is onlosmakelijk verbonden met grafische vormgeving. Met de juiste beelden breng je een gekozen strategie tot leven. Beeld versterkt de identiteit van je merk, bedrijf of product. Bovendien maakt mooi beeldmateriaal een middel vriendelijk en leesbaar; het zorgt ervoor dat je middelen beter bekeken en gelezen worden.

Fotografie op maat
PanArt staat voor je klaar. Of het nu gaat om het fotograferen van een product, fotografie op locatie, portretfotografie of portfoliofotografie. 

Stockfotografie
Maak je liever gebruik van stockfoto’s? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij hebben toegang tot uitgebreide fotodatabanken en kunnen een fotoselectie maken die past bij de vraag en het middel waarvoor het gebruikt wordt.

Illustratie

Soms is er meer nodig dan een foto. Een op maat gemaakte illustratie of cartoon is een mooie aanvulling en kan je middelen net die extra attentiewaarde geven. We kunnen voor een actuele gebeurtenis of voor een specifieke bedrijfssituatie een mooie reeks illustraties in een specifieke stijl creëren.

PanArt heeft daarvoor getalenteerde illustratoren in dienst. Zij brengen je ideeën tot leven en vertalen ze naar prachtige illustraties. Of het nu een serieuze, grappige of misschien sarcastische tone of voice heeft, alles is mogelijk.

Animatie

Animeren is meer en meer in gebruik als (marketing) communicatiemiddel. Met onze eigen specialisten in animeren maken we van onberispelijke artist impressions tot promotionele productpresentaties die écht opvallen. En omdat we de know-how in eigen huis hebben, bieden we ook nog eens een scherpe prijs.

mediadesign

Filmproductie

PanArt maakt sterke promotiefilms. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfspresentatie of een korte productfilm. Het is een fantastisch en opvallend middel om je bedrijf, een nieuw product of nieuwe dienst te promoten. We werken hiervoor intensief samen met betrouwbare en professionele partners om de perfecte filmproductie te realiseren.

mediadesign

Online Magazine

Wil je content visueel mooi presteren? Dat kan met het veelzijdige digital publishing platform Foleon. Als full service bureau werken wij graag met de krachtige features van dit platform. Het geeft ons de mogelijkheid om een professionele online versie van jouw magazine, personeelsblad, jaarverslag, digitale brochure of one pagers te ontwikkelen. Of het nu gaat om het schrijven van goede teksten, een beeldkeuze te maken of het vormgeven conform jullie huisstijl: dat kunnen wij als geen ander!

mediadesign

Prezi

Prezi is een verrassende, dynamische vorm van presenteren. Vergeet de sheets in Powerpoint en ontdek de ongekende mogelijkheden van Prezi. Wij maken een professionele Prezi voor je, waarmee je je presentatie een ongekende boost geeft. En we geven ook hands-on workshops, waarmee jij en je collega’s zelf met Prezi aan de slag gaan.

mediadesign

35.414

opdrachten

29

jaar

593

opdrachtgevers

13

collega's

Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren