Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Sterk in de markt als organisatie én als werkgever

7 september 2023

In deze tijd is het door de krappe arbeidsmarkt lastig om (goed) personeel te vinden.
Het kan efficiënt werken om opnieuw te kijken naar hoe jouw organisatie zich op dit moment positioneert als werkgever. Een externe partij zoals PanArt die met een frisse blik met jullie meekijkt, kan helpen om jouw organisatie als werkgever sterk in de markt te zetten.

Wat is het?
Arbeidsmarktcommunicatie gaat over structureel en doelgericht communiceren, zowel intern als extern. Het belangrijkste doel is het positioneren van de organisatie als aantrekkelijke werkgever voor potentiële werknemers. Het is slim op als werkgever op te vallen en je te onderscheiden binnen de arbeidsmarkt. 

Onze aanpak
Door middel van interviews met de huidige medewerkers, eventueel extern onderzoek en een doelgroepanalyse formuleren we de kracht van jouw organisatie als werkgever in een werkgeverspositionering en EVP. Vandaar uit ontwikkelen we een sterke campagne voor zowel positionering als werving.

Bij PanArt weten we hoe we de juiste communicatiestrategie ontwikkelen voor onze opdrachtgevers. Wij hebben veel ervaring met effectieve interne en externe communicatie; van enthousiasmeren tot informeren, wij kunnen je verder helpen.

Benieuwd naar wat PanArt voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Delen