Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Laat je duurzaamste kant zien

9 september 2021

Samen op weg naar een klimaat-neutrale samenleving… Steeds meer mensen en bedrijven zijn gemotiveerd om hieraan een bijdrage te leveren. De manier waarop varieert van forse investeringen tot kleine gedrag verandering. Naast een betere wereld voor toekomstige generaties, kan het maatschappelijk verantwoord ondernemen jouw bedrijfsimago een enorm positief impuls geven. Hoe? We delen graag een paar ideeën met je.

Enthousiasmeren: een uitstekend begin
Het is natuurlijk belangrijk om je medewerkers in de ‘duurzaamheidsstand’ te krijgen. Zij zijn namelijk jouw belangrijkste ambassadeurs naar de buitenwereld. Dat kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een interne (mini)campagne om medewerkers bewust te maken van energiezuinig gedrag op kantoor. Vertaal je duurzaamheidsvisie naar een voor iedereen begrijpelijke animatie. Of faciliteer je medewerkers om duurzaam te kunnen zijn door iedereen zijn eigen mok met naam of thermosbeker te geven. Of wat dacht je van een duurzaam kerstgeschenk?

Week van de duurzaamheid
Laat ook de buitenwereld zien wat jouw organisatie al doet aan duurzaamheid, waar je ambities liggen en hoe je hieraan invulling wilt geven. De week van de duurzaamheid van 8 t/m 17 oktober is het uitgelezen moment om dat te doen. Plaats een mooi vormgegeven en duidelijke infographic in de lokale krant, in het bedrijfsmagazine en op jullie website. Of maak jullie duurzaamheidsvisie en behaalde resultaten optimaal zichtbaar via een social mediacampagne. Bij PanArt denken we graag mee over hoe je jouw doelgroepen het beste kunt bereiken.

Van advies tot uitvoering
Sta jij voor de opgave om een bredere doelgroep in stelling te brengen voor duurzaamheid? Ook dan ben je bij PanArt aan het juiste adres. Verschillende woningcorporaties en gemeenten gingen je al voor. Wij hebben hen geadviseerd over de optimale inzet van middelen en ontzorgd in de uitvoering. Dat is het grote voordeel van samenwerken met een full service bureau.

PanArt staat voor je klaar
Benieuwd naar wat PanArt voor jou kan betekenen als het gaat om duurzaamheid? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Delen