Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Zonder zorgen het mooiste jaarverslag laten maken?

25 januari 2021

Jaarverslagen

Tot het laatste moment uitstellen: het jaarverslag. We weten allemaal dat het eraan komt, maar toch blijft het vaak net té lang op de plank liggen. Voorkom stress en laat ons helpen! Bij PanArt hebben we veel ervaring met het ontwikkelen van jaarverslagen en kunnen jou daarin volledig ontzorgen.

Je bent ruim op tijd, begin nu!

Een aantal bedrijven gingen jou al voor, zoals Erasmus Universiteit Rotterdam, Wooncompas, Madurodam, Nationaal MS Fonds en het Rode Kruis. De voorzitter van het College van Bestuur van EUR noemt dit jaarverslag ‘’het mooiste jaarverslag óóit!’’ Een prachtig compliment. Hier wil je natuurlijk zelf ook een mening over vormen; we hebben dit jaarverslag als voorbeeld toegevoegd. Bekijk meer van onze jaarverslagen hier.

Klaar om aan de slag te gaan? Laat je inspireren en helpen door ons. Wij ontwikkelen een representatieve en professionele uitstraling, waarin je in één oogopslag laat zien wat je zakelijke highlights zijn. Geen lange en onoverzichtelijke stukken tekst, maar een creatief ontwerp passend bij jullie huisstijl.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Delen