Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Dé specialist in coronacampagnes

1 februari 2021

Corona voorbeelden

Corona-update

Nederland is in de greep van het coronavirus. We hebben er allemaal op onze eigen manier last van. De horeca en alle niet essentiële-winkels zijn gesloten, de ziekenhuizen raken vol en nu de kinderen thuis les krijgen, vraagt dat ook veel van ouders. De tegenslagen die we nu voor onze kiezen krijgen, zetten we om in een kans. Zo komen we sterker uit de crisis. Corona biedt ook kansen!

 

Dé specialist in coronacampagnes

Ik hoor je al denken, hoe dan? Begrijp ons niet verkeerd. We zijn ons zeer bewust van de consequenties en prijzen ons als bedrijf gelukkig. Wij hoeven onze deuren niet te sluiten, alle collega’s zijn gezond en wij opereren binnen een brede doelgroep. Maar ook wij zijn klanten verloren en dat vroeg om een andere aanpak.

 

Het afgelopen jaar hebben we ons ontwikkeld als dé specialist in coronacampagnes. Door PanArt kunnen o.a. studenten veilig en coronaproof terecht in de Universiteitsbibliotheek van Erasmus Universiteit Rotterdam. In een recordtempo maakten en plaatsten wij desinfectiezuilen, sta-stippen, toegangskaarten, stickers, looproutes en meer. Alles in huisstijl van EUR. Ook de bewoners van Albrandswaard en Barendrecht worden op ieder mogelijke manier herinnerd aan de coronamaatregelen. Bekijk hier meer voorbeelden.

 

Out-of-the-box denken

Gebruik de tegenslagen van nu, om beter uit de crisis te komen. Wij geloven in de kracht van positieve communicatie, samenwerken en hand-on-mentaliteit. Ook in tijden van crisis is ons belangrijkste advies: durf out-of-the-box te denken en zichtbaar te zijn! Wij helpen je hier graag bij, want uiteindelijk staan we samen sterker!

 

Wij delen graag onze ervaringen, ideeën en tips. En als full servicebureau ontzorgen wij jou van A tot Z. Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Delen