Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Blijf creatief in contact met collega’s en klanten

10 maart 2021

Sinds Corona is thuiswerken voor velen heel normaal. Wanneer we weer met elkaar op kantoor mogen werken, weten we nog niet. Wat we wél weten; de communicatie met zowel collega’s als klanten is op afstand vaak wat lastiger of minder prettig. Terwijl goede communicatie nu misschien wel belangrijker is dan ooit.

Aan die afstand kan PanArt niet veel veranderen, maar aan de communicatie des te meer. Want laten wij nu veel leuke ideeën hebben om jouw collega’s, werknemers of klanten op een creatieve manier op de hoogte te houden van alles wat er gebeurt in het bedrijf; van grootscheeps uitpakken tot een kleine attentie. We inspireren je graag met een paar voorbeelden.

 

Van personeelsmagazine tot e-mailing

Of jouw organisatie groot of klein is, veel of weinig budget heeft; wij bedenken een passende attentie of verrassing. Bijvoorbeeld een personeelsmagazine, een e-mailing, een intranetpagina met nieuwtjes en informatie of  een social media-campagne en alles wat daar tussenin zit. Bekijk hier ons werk.

 

Verrassing per post

Je hebt het vast weleens voorbij zien komen op social media; foto’s van blije medewerkers of klanten die met trots een ontvangen attentie delen met hun netwerk. Een chocoladereep met een gepersonaliseerde wikkel, een leuk kaartje of een giftbox. Het zijn zomaar wat voorbeelden om jouw boodschap persoonlijk, verrassend en opvallend over te brengen. En de positieve aandacht op social media na zo’n attentie is een leuk extraatje.

 

Ook benieuwd wat PanArt voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons en laat je verrassen!

Delen