fbpx

Ons werk

Personeelswervingscampagne

 

Opdracht
AVR wilde op korte termijn actief werven voor een groot aantal vacatures (drie functies, 18 vacatures) wegens uitbreiding van de fabriek met een scheidingsinstallatie voor plastic en drankenkartons in Rozenburg.

Ons werk
Binnen onze expertise hebben wij onze uitgebreide diensten maximaal ingezet. Zowel online als offline hebben wij deze wervingscampagne uitgevoerd. Als full service bureau hebben wij op basis van een doelgroepanalyse de strategie bepaald en met een duidelijke conceptontwikkeling de basisvisuals onder de aandacht gebracht.

Met de inzet van online bannering, social media campagnes op Facebook en LinkedIn werden de potentiële werknemers getriggerd. Om de wervingscampagne nog meer draagkracht mee te geven hebben we ook duidelijke offline middelen ingezet als mobiele billboard, bedrukte koffiebekers en placemats.

Resultaat
In totaal hebben er 169 kandidaten gesolliciteerd en had AVR een mooie vijver om in te vissen en te kiezen voor de meest geschikte kandidaten. De openstaande vacatures voor de  scheidingsinstallatie van AVR zijn vervult en we kunnen daarom zeggen dat we in een periode van iets meer dan een maand deze wervingscampagne erg succesvol hebben voltooid.

Door het succes gaan wij nog verder met het werven van personeel voor hele specifieke functie. Natuurlijk zetten wij als full service bureau al onze middelen in om ook deze opdracht te doen slagen.

Bekijk ook de online vacatures pagina’s die gemaakt zijn naar aanleiding van deze campagne op www.avr.nl/vacatures

KlantAVR
Tags Belettering, Campagne, Communicatie, Drukwerk, Marketing, Online, Personeelswerving, Social media, Tekst

Share

 

Development