Ons Werk

Corporate design

Opdracht

We voeren al sinds 2010 diverse opdrachten uit voor Multiwal: van het bouwen en onderhouden van de website, zowel technisch als op het gebied van SEO, tot het maken van tien verschillende brochures in vier talen. Ook schrijven we regelmatig blogs en nieuwsberichten voor de website van Multiwal en voor externe vaksites.

Resultaat

De afgelopen weken heeft onze collega Renske fulltime gewerkt aan de opmaak van alle Multiwal-brochures. Tegelijkertijd hebben we de website van Multiwal onder handen genomen. De website heeft nu een heldere navigatiestructuur, er zijn nieuwe items geplaatst en alle informatie is beter vindbaar. Onze opdrachtgever is zo blij met het resultaat, dat hij ons verraste met een heerlijke taart!
Maar we zijn nog niet klaar… De nieuwe websitestructuur biedt namelijk kansen voor SEO-optimalisatie. Daarom gaan wij de komende maanden met plezier aan de slag met het analyseren en optimaliseren van de Nederlandse, Engelse, Franse én Duitse website conform SEO-richtlijnen. En onze Multiwal-expert Renske mag aan de slag met de Tsjechische brochures! Těšíme se na to!

Bekijk de website van Multiwal hier

Klant Multiwal
Tags Drukwerk, Huisstijl, Marketing & Communicatie, Online, Tekst
Delen