fbpx

Ons werk

Website, bedrijvenportaal en intranet

 

Opdracht
De Gezamenlijke Brandweer is een samenwerkingsverband tussen brandweerkorpsen en ongeveer zestig bedrijven in de Botlek. De Gezamenlijke Brandweer was toe aan een nieuwe website, bedrijvenportaal en intranet, zowel techniek als ontwerp. Eis is dat het binnen SharePoint geprogrammeerd moet worden.

SharePoint is een gehoste cloudservice die voor elke bedrijfsomvang beschikbaar is. Er is één centrale plek gecreëerd die gemakkelijk is te beheren door het gehele team. Mits zij natuurlijk de juiste gegevens hebben om hierin te werken. De Gezamenlijke Brandweer kiest zelf wie wel en wie geen toegang heeft tot deze omgeving. Binnen de SharePoint omgeving kunnen teksten, foto’s en andere documenten gedeeld worden met collega’s en kunnen bestanden na goedkeuring ook direct op de publieke website geplaatst worden. Zo staat alles bij elkaar en beheert iedereen zijn gedeelte binnen de Gezamenlijke Brandweer.

Ons werk
Voor de Gezamenlijke Brandweer ontwikkelden wij een responsive website met maatwerk koppelingen tussen de website en Sharepoint Online met een duidelijke rechtenstructuur.

Resultaat
Het eindresultaat is een compleet nieuwe (responsive) website, bedrijvenportaal en intranet.

Bekijk het resultaat op www.gezamenlijke-brandweer.nl

KlantGezamenlijke Brandweer
Tags Communicatie, Online, Ontwerp

Share

 

Internet PanArt