fbpx

Ons werk

Signing Bibliotheek

 

Opdracht
Erasmus University Library wordt grondig verbouwd. Kan PanArt ervoor zorgen dat na de verbouwing bezoekers van de UB de weg feilloos kunnen vinden in het nieuwe pand. Houdt rekening met de eisen van de architect, de silent spaces, een optimale routing en met de huisstijl van Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ons werk
Na de briefing zijn we, tijdens de verbouwing die in volle gang was, op locatie gaan inventariseren. Aan de hand van de bouwtekeningen hebben wij de signing bepaald. Daarna hebben we een proefsigning gemaakt, zodat met de klant bepaald kon worden of er nog iets gewijzigd moest worden. Van tevoren hebben we alles goed met het signbedrijf afgestemd, zoals foliesoorten en -kleuren en specifieke wensen i.v.m. verschillende ondergronden.

Resultaat
De verbouwing heeft geresulteerd in een compleet nieuw pand. Modern, licht, ruim en klaar voor de toekomst. Mooie rauwe en subtiele materialen goed gecombineerd. De signing blend perfect in de omgeving en is behalve subtiel ook heel duidelijk. Bezoekers vinden automatisch hun weg in de UB en hebben niet het gevoel dat ze moeten nadenken. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen.

KlantUB, Erasmus Universiteit Rotterdam
Tags Belettering, Communicatie, Ontwerp

Share