fbpx

Ons werk

Personeelsmagazine GreenTeam

 

Opdracht

Zorg drie keer per jaar voor een professionele uitgave van GreenTeam, hèt personeelsmagazine van The Greenery. De opdrachtgever wilt hierbij volledig ontzorgd worden; van interview en redactie tot fotografie, vormgeving en begeleiding van het drukwerk.

Het resultaat

Elke vier maanden valt er een lekker leesbaar een fris vormgegeven magazine op de deurmat van alle medewerkers van The Greenery. Het magazine bestaat uit een gebalanceerde mix van artikelen met need to know en nice to know-informatie; toegankelijk geschreven en vanuit het perspectief van de medewerkers. GreenTeam wordt vormgegeven in lijn met het ontwerp dat PanArt eerder heeft ontwikkeld. Herkenbaar, maar absoluut niet saai. We zorgen in elke uitgave voor vernieuwing en frisse vormelementen. In het lezersonderzoek geven medewerkers GreenTeam het cijfer 8 en hoger. Ook gaven ze aan altijd nieuwe en interessante informatie te lezen. Kortom: een zeer gewaardeerd magazine en een sterk, verbindend communicatiemiddel.

KlantThe Greenery
Tags Drukwerk, Tekst

Share

 

Personeelsmagazine GreenTeamPersoneelsmagazine GreenTeamPersoneelsmagazine GreenTeamPersoneelsmagazine GreenTeamPersoneelsmagazine GreenTeamPersoneelsmagazine GreenTeam