fbpx

Ons werk

Illustratie nieuw zorgconcept

 

De opdracht

Het Amarehuis is een woonconcept dat binnen Fundis nog niet bestaat. Het richt zich op vitale ouderen die zelfstandig willen wonen, maar die beseffen dat hun zorgbehoefte langzaamaan zal groeien. Fundis wilde graag een ‘praatstuk’. Een eenvoudig informatiedocument om een eerste indruk van dit concept te delen, o.a. met stakeholders.

Het resultaat

We maakte een hand-out document op A3-formaat met op de voorkant een mooie illustratieve belevingsplaat, vormgegeven in een kleurrijke stijl met gedetailleerde elementen. De plaat toont het Amarehuis in volle glorie, met daarin de bewoners, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers. Ze zijn allemaal actief bezig. De achterkant geeft in het kort weer waar het Amarehuis voor staat. Om deze pagina ‘op te fleuren’ komen ook hier de aansprekende elementen terug. De rubriek ‘Een middagje Amarehuis’ geeft net dat extra beetje beleving.

KlantFundis / Amarehuis
Tags Illustratie, Ontwerp, Tekst

Share

 

illustratie amarehuisillustratie nieuw zorgconceptillustratie nieuw zorgconceptillustratie nieuw zorgconceptillustratie nieuw zorgconceptillustratie nieuw zorgconcept