Ons Werk

Crossmediale introductiecampagne

Opdracht
Delta Psychiatrisch Ziekenhuis (psychiatrische zorg) en Bouman GGZ (verslavingszorg) bestaan al decennialang. Na de fusie in 2012 is de nieuwe naam Antes ontstaan, maar deze naam is nooit extern gecommuniceerd. In 2018 wil Antes met een introductiecampagne de nieuwe naam communiceren. De campagne gaat lopen in vijf gebieden: regio Rotterdam, Zuid-Hollandse Eilanden, Waterweg gemeenten, regio Dordrecht en de AV regio (Leerdam, Gorinchem en omgeving).

Ons werk
PanArt ontwierp een heldere en onderscheidende introductiecampagne. De naam Antes is nieuw en heeft nog geen positie, waarde en associaties in het hoofd van de consument. We bedachten krachtige headers die de essentie van Antes meteen duidelijk maakt. Altijd in combinatie met een bijzin die laat zien dat het hier om een specialist van formaat gaat. Ben je verslaafd? Heb je een psychiatrische aandoening? Antes is er voor jou, maar ook voor jouw familie en naasten.

Resultaat
Het grote rode vlak dat in de door ons ontwikkelde huisstijl vastgelegd is speelt een hoofdrol in de campagne. Het rood in combi met de contrastvolle witte headers en copy dwingen je om de boodschap te lezen. De slimme middelenmix zorgde in de campagneperiode van bijna twee maanden dat de naam Antes zowel online als offline de doelgroepen bereikten. We hebben ingezet op verrassende middelen, zoals het grote videoscherm op Rotterdam Centraal Station. Eenvoud is de kracht van deze campagne.

Klant Antes
Tags Campagne, Marketing & Communicatie, Online, Social media, Tekst
Delen