fbpx

Ons werk

Corporate Design – SWYCS

 

Opdracht
SWYCS staat voor See What You Can Save en bestaat onder andere uit een unieke applicatie voor (grote) bedrijven en particulieren waarmee alle smart-apparaten en -installaties via één platform met elkaar communiceren. Ongeacht welk type apparaat of installatie en ongeacht welke fabrikant. Aan PanArt de vraag om SWYCS een herkenbaar gezicht te geven, alle marketingmiddelen te ontwerpen en realiseren.

Ons werk
Wij ontwierpen logo, huisstijl en een eigen mascotte. We maakten gebruiksaanwijzingen, gaven corporate en marketingmiddelen vorm én inhoud en schreven persberichten. Daarbij ontzorgden we de opdrachtgever volledig; we regelden drukwerk, verpakkingen, beursmaterialen, website en advertenties.

Resultaat
SWYCS heeft haar producten zo professioneel en goed kunnen profileren, dan onlangs het beursgenoteerde PNE Industries uit Singapore flink investeerde in SWYCS. “Wij hebben hoge verwachtingen van SWYCS en denken dat heel veel bedrijven binnen afzienbare tijd gebruik zullen maken van SWYCS,” aldus PNE woordvoerder Kevin Tan. PNE is een grote speler op de markt van elektronische apparatuur voor multinationals en ziet SWYCS als potentiële game changer in de IoT wereld. Bekijk de SWYCS website.

KlantSWYCS
Tags Campagne, Communicatie, Drukwerk, Illustratie, Logo, Marketing, Online, Ontwerp

Share

 

corporate design SWYCS