fbpx

Ons werk

Corona signing campus

 

De opdracht

De EUR gaf PanArt de opdracht om goede en duidelijke corona signing, zowel indoor als outdoor te verzorgen (ontwerp en productie). En ook om de uitrol van de totale corona campagne voor de volledige EUR-campus te verzorgen. De totale opdracht omvatte signing voor maar liefst 145 verdiepingen verdeeld over elf EUR-gebouwen.

Het resultaat

We ontwikkelden een tot in detail uitgewerkte  corona signing campagne. Naast duidelijke noodzakelijke instructies, bedachten we vooral ook positieve en originele uitingen die de doelgroep jongeren aanspreekt. Op die manier willen we jongeren verleiden tot gewenst gedrag, namelijk je houden aan de corona-maatregelen. Denk aan cirkels waar je wél mag staan in plaats van vloermarkeringen waar je niet mag staan. Of vriendelijke kartonnen displays van een ‘persoon’ op een bureau om duidelijk te maken dat die werkplek niet beschikbaar is. Vooral de T-shirts met prikkelende teksten (If you can read this, you’re too close) vielen erg in de smaak. Het geheel aan uitingen maken de leer- en werkomgeving niet alleen corona-proof, maar ook nog eens heel dynamisch! Op deze manier is het voor iedereen makkelijker zich aan de coronaregels te houden.

Op dit moment zijn onze collega’s nog druk o.a. met het plakken van stickers, plaatsen van displays en ophangen van posters op de laatste locaties van de EUR. Zij leggen hiervoor heel wat meters af, namelijk zo’n 18.000 tot 26.000 stappen per dag. Een flinke klus dus, waaraan we nu met man en macht zes weken lang hebben gewerkt. 

KlantErasmus Universiteit Rotterdam
Tags Belettering, Campagne, Corona, Drukwerk, Ontwerp, Tekst

Share

 

Corona project EUR UB social distance portfolio beelden 1Corona project EUR UB social distance portfolio beelden 5Corona project EUR UB social distance portfolio beelden 2Corona project EUR UB social distance portfolio beelden 3Corona project EUR UB social distance portfolio beelden 6Corona project EUR UB social distance portfolio beelden 4