Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Voor een vast bedrag jouw online marketing uitbesteden

30 juni 2021

online pakketten vast bedrag

Zoekwoordenonderzoek, SEO, SEA, het schrijven en plaatsen van blogs en nieuwsberichten,  resultaten meten, online marketingcampagnes inrichten… Er komt nogal wat bij kijken om een bedrijf of organisatie online goed zichtbaar te maken. Niet alleen vraagt het om specialistische kennis, maar er gaat ongemerkt ook heel veel tijd in zitten.

Om je in de huidige maatschappij als organisatie duidelijk en goed te profileren is deze online zichtbaarheid echter belangrijker dan ooit. Als je online goed gevonden wordt en pakkende content biedt, vergroot je de kans op meer bekendheid, traffic, conversie, omzet… Zo simpel is het!


Geen verrassingen met online marketingpakketten  

Om het simpel en overzichtelijk te houden, bieden wij drie verschillende online marketingpakketten aan. Op deze manier adviseren en ontzorgen we jou voor een vast bedrag per maand bij het optimaliseren van online zichtbaarheid. Binnen elk pakket hebben we duidelijk omschreven wat je ervoor krijgt en wat je kunt verwachten. Zo kan je eenvoudig bepalen aan welke ondersteuning jij behoefte hebt om je online resultaten te verbeteren. En mocht het nodig zijn dan kan je het pakket altijd tijdelijk aanpassen of kunnen we in overleg een stukje maatwerk bieden.

Wil je meer weten over deze pakketten, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. 

Delen