Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

samensterker

10 juni 2020

Het coronanieuws vliegt je ieder moment van de dag om de oren. Er is geen ontkomen aan en het heeft een negatief effect op het maatschappelijke humeur. Ga jij mee in deze flow of wil jij jouw organisatie onderscheiden van de rest? Bij PanArt geloven we in de kracht van positieve communicatie, samenwerken en een hands-on-mentaliteit.

Be proud and tell it

Ook in tijden van crisis is ons belangrijkste advies: durf positief en zichtbaar te zijn! Laat zien dat jouw organisatie meebeweegt en niet afwacht. Wat heb je wél te bieden en hoe speel je flexibel in op klantwensen. Deel positieve energie niet alleen met klanten, maar ook met je medewerkers. Waardering en vertrouwen zorgen ervoor dat zij met plezier werken. Een beter visitekaartje kun je bij klanten niet achterlaten.

Kansen benutten

Zoals altijd staan we bij PanArt voor onze opdrachtgevers klaar. Of het nu gaat om een vraag, advies of (spoed)klus. Maar we wilden meer: van elkaar leren, samen kansen ontdekken en deze vertalen naar concrete adviezen en oplossingen. Daarom introduceerden we de vrijblijvende brainstormsessie voor onze vaste relaties. Uiteindelijk staan we samen sterker!

MOS Grondmechanica ging je voor

Onze oproep om deel te nemen aan een brainstormsessie bleek succesvol. Verschillende klanten meldden zich aan. Vorige week brainstormde onze collega ChiChing met Nils Mulder, directeur van MOS Grondmechanica. Dit onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau behoort al jaren tot de meest toonaangevende bureaus op het gebied van de geotechniek, geohydrologie en geomonitoring. Om werk zitten ze dus niet verlegen. Zelfs in Coronatijd loopt het werk lekker door. Nils en ChiChing brainstormden over hoe ze hun successen en het verhaal achter MOS Grondmechanica nog beter kunnen delen met klanten, (potentiële) medewerkers en de rest van de buitenwereld.

 

“De brainstormsessie leverde mij nieuwe invalshoeken en gerichte doelstellingen per doelgroep op. Themagericht communiceren, dat wordt de nieuwe aanpak. PanArt gaat ons daarbij helpen. Niet meteen grootschalig, maar stap voor stap en in ons eigen tempo. Ik raad iedere ondernemer aan om samen met PanArt te kijken waar kansen liggen.” –Nils Mulder

Delen