Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Onze nieuwe website staat live

13 juli 2018

Na lange voorbereiding en hard werken is het dan zover: de nieuwe website van PanArt staat live. En we zijn er trots op!

Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Onze missie is met plezier en ambitie communiceren, inspireren en creëren en dit komt hier sterk in terug.

PanArt levert verschillende diensten op het gebied van communicatie, mediadesign en development. Wij hebben dit compact en lekker overzichtelijk gehouden. Natuurlijk hebben wij ook een uitgebreide online portfolio met al het werk waar we ontzettend trots op zijn.

We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Je vindt er regelmatig nieuwsupdates, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van communicatie en mediadesign en interessante blogartikelen van onze specialisten.

Wij nodigen je van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk vernemen wij ook graag wat je ervan vindt. Je kan mailen naar: [email protected]

Delen