Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Onze nieuwe collega’s

22 juli 2019

Het aantal opdrachtgevers bij PanArt groeit en daarom breiden wij ons team uit. Maak kennis met Marleen Kuijper, Annemiek van Wijngaarden en Devi Jhinkhoe-Rai. Onze collega Dorien Los heeft intern een mooie carrièrestap gemaakt: na twee jaar managementassistent te zijn geweest is zij inmiddels actief in de functie van media- en accountmanager.  

Marleen Kuijper
online mediamanager

Marleen: “Stiekem verlangde ik terug naar een afwisselende baan in de reclamewereld. Ik las online een stukje over PanArt en na een bezoek aan jullie website was ik meteen enthousiast! De cultuur en no-nonsense mentaliteit spreken mij erg aan. Een leuk feitje? PanArt is in 1994 gestart, net als mijn leven”.

Marleen is met haar 24 jaar helemaal op de hoogte van online trends en ontwikkelingen, een waardevolle toevoeging aan ons team. Zij barst van de kennis en schakelt makkelijk tussen een adviserende en uitvoerende rol. Voor goed advies over online vraagstukken en marketingplannen ben je bij Marleen aan het juiste adres.

 

Annemiek van Wijngaarden
communicatieadviseur

Annemiek: “Ik vertelde een vriendin dat het mij superleuk leek om bij een reclamebureau te werken, maar ik was niet echt op zoek naar een nieuwe baan. Zij vertelde mij over PanArt en nog geen maand later stond de vacature voor een communicatieadviseur online. Dat kan geen toeval zijn, dacht ik en ik besloot te solliciteren. De klik was er meteen!”

Met steeds meer mooie communicatieopdrachten was onze afdeling communicatie toe aan uitbreiding. Met haar hands-on mentaliteit hopt Annemiek van het schrijven van adviezen en teksten naar het leiden van een medewerkersbijeenkomst bij een van onze opdrachtgevers. En van het afnemen van interviews naar het maken van goede content voor websites. Annemiek komt snel tot de kern van een vraagstuk en dus snel en efficiënt tot een antwoord. 

 

Dorien Lodder
media- & accountmanager en fotograaf

Dorien: “Ik ben Yvon en Marcel erg dankbaar voor deze kans. Zij laten zien dat hard werken écht beloond wordt. Hoe leuk is het dat ik vanuit een andere rol contact met onze opdrachtgevers heb?! Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe uitdaging bij PanArt.”

Grote kans dat als je de afgelopen jaren PanArt belde, managementassistent Dorien de telefoon opnam… Maar Dorien had al vanaf dag één de ambitie om door te groeien. Als gediplomeerd vormgeefster én fotograaf is zij helemaal op haar plek op de afdeling account, waar zij met kennis van zaken de schakel vormt tussen onze opdrachtgevers en de vormgevers in de PanArt-studio.

 

Devi Jhinkoe-Rai
managementassistent

Devi: “Ik voelde me direct erg thuis binnen het jonge team van PanArt. Ik had nog geen kantoorervaring; echt leuk dat ik toch de kans krijg om bij PanArt twee maanden vakantiewerk te doen. Ik leer zoveel!”

Omdat onze nieuwe managementassistent Kelly pas op 1 september begint, zaten we in deze vakantieperiode een beetje met de handen in het haar. Maar gelukkig was daar Devi Jhinkoe-Rai! De kleine, energieke, knappe dame studeert momenteel International Business Administration aan de Universiteit van Tilburg. Na haar vakantiebaan bij PanArt vliegt Devi naar Milaan, waar ze gaat studeren voor haar Bachelor.

Delen