Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

GIF it to me!

17 december 2019

Het versturen van een persoonlijke kerstboodschap aan je collega’s, klanten en leveranciers is erg belangrijk. Onderzoek wijst namelijk uit dat maar liefst 84% van het aantal consumenten wereldwijd aangeeft eerder een product af te nemen als een bedrijf aan klantenbinding doet. Benieuwd welke superpersoonlijke kerstwensen wij ontwikkelden voor onze opdrachtgevers? Lees dan verder..


Graphics interchange format

Gifje hier, gifje daar, gifjes overal! Je kan er bijna niet omheen, op elk social platform zijn grappige, gekke en originele gifjes te vinden. Gif staat voor graphics interchange format. Het zijn korte bewegende beelden die 256 kleuren kunnen bevatten. Je kan een gif eindeloos achter elkaar afspelen zodat er een zogenaamde loop ontstaat.

Wist jij dat CompuServe in 1987 de GIF ontwikkelde? Het bestaat dus al zo’n 25 jaar! Begin jaren 90 waren de gifjes vooral veel te zien op websites. Langzaam begonnen mensen zich te storen aan al die bewegende plaatjes en de mogelijkheden en alternatieven werden steeds mooier. Dit zorgde ervoor dat het gifje bijna helemaal verdween. Begin 2017 werd het mogelijk om gifjes te gebruiken in WhatsApp en sindsdien zie je ze weer overal verschijnen!

PanArt gifjes

Wij bij PanArt vinden gifjes FAN-TAS-TISCH! Daarom hebben wij alle medewerkers van PanArt voor de videocamera gezet. Dat leverde hilarische en leuke persoonlijke kerstgifjes op. Houd onze social mediakanalen in de gaten want al onze gifjes komen binnenkort online!

   

Jaloers op onze gifjes? Wij kunnen jouw gifje in één dag ontwikkelen! Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden.

Delen