Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Denk jij ook in beelden?

8 juli 2021

Bewegend beeld video animatie

Komt de volgende situatie jou bekend voor? Je moet een (zakelijke) boodschap overbrengen maar het kost moeite om de juiste woorden en tone-of-voice op papier te krijgen. Terwijl je in je hoofd de boodschap als in een film voorbij ziet komen…. 

En deze film kan zomaar eens de oplossing zijn. Jouw boodschap vertaalt naar een video of animatie waarbij beeld en (gesproken) tekst elkaar versterken. Dat noemen wij de kracht van synergie! Bewegend beeld is bovendien niet meer weg te denken uit onze digitale samenlevering. Kijk op social media en je ziet dat je tijdlijn volstaat met video’s en gif-animaties. En ook op websites wordt een verhaal vaak ondersteund of in zijn geheel verteld via een video of animatie.  

Wat maakt bewegend beeld zo krachtig?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Met pakkende beelden kan je de aandacht van iemand pakken en vasthouden. Wanneer iemand wordt meegenomen door content die echt interesseert en boeit dan blijft de boodschap hangen. Ingewikkelde en misschien ook wel gevaarlijke werkprocessen kunnen goed en duidelijk worden uitgelegd middels een video of animatie. Maar ook storytelling, voorlichtingen en instructies gepresenteerd als bewegend film, blijken in de praktijk zoveel meer impact te hebben dan alleen geschreven tekst. En wat dacht je van een op maat gemaakte gifjes van bijvoorbeeld de medewerkers? Wie vind dat nou niet leuk?

Bij PanArt denken wij met je mee, we adviseren en zorgen ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier wordt vertaald en verteld. Kijk op onze website om een indruk te krijgen van de diverse projecten die wij op het gebied van bewegend beeld hebben gemaakt. 

Benieuwd naar wat PanArt voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en laat je verrassen! 

Delen