Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

De start van het jaar(verslag)

15 januari 2020

Het nieuwe jaar is begonnen.. Iedereen staat natuurlijk te trappelen om met zijn of haar goede voornemens aan de slag te gaan. Heb jij al goede voornemens op werkgebied? Nee? Neem dan eens het jaarverslag van je bedrijf door. In het jaarverslag staan naast een balans, jaarrekening en resultatenrekening, ook de belangrijke gebeurtenissen en hoogte- en dieptepunten van het voorgaande jaar. Dé perfecte manier dus om het vorige jaar eens kritisch te bekijken en goede voornemens op te stellen voor het nieuwe jaar.

Wist jij dat voor grote bedrijven een jaarverslag verplicht is? Vorig jaar mochten wij voor Nationaal MS Fonds en Erasmus Universiteit Rotterdam aan de slag met de opmaak van het jaarverslag. Onze opdrachtgevers.. die waren meer dan blij met het eindresultaat. Bekijk ze hier: Nationaal MS Fonds | Erasmus Universiteit Rotterdam

Wij zijn supertrots op beide verslagen. Vera (mediadesigner) vertelt: “Het maken van een jaarverslag is echt een vak apart. Het is van essentieel belang dat de juiste gegevens op een overzichtelijke manier gepresenteerd worden, zonder dat het een saai document wordt. Piece of cake voor PanArt!”

Kunnen wij jou dit jaar helpen met de opmaak van het jaarverslag? Ook voor kleine bedrijven is een jaarverslag nice to have.. Neem gerust contact met ons op.

Delen