Nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Verrijking van de werkelijkheid

1 oktober 2019

Droom jij ook weleens weg in een fantasiewereld waarin de echte wereld net een beetje mooier, spannender of unieker is? Goed nieuws, PanArt verrijkt de werkelijkheid door gebruik te maken van Augmented Reality (AR). AR is dé trend van het moment op het gebied van visuele content. Producten, drukwerk of andere items worden in een totaal andere dimensie getoond. Bedenk je eens dat jouw infographics, illustraties, flyers en zelfs plattegronden tot leven komen via je mobiel met geanimeerde filters, maskers en video’s. Hoe cool is dat!?
Nieuwsgierig wat we voor je kunnen doen? Lees dan verder…

 

Levende plattegrond/flyer

Wij zorgen ervoor dat jouw product, drukwerk of item in een totaal andere dimensie getoond wordt. Stel je voor, jij bent op een beurs en krijgt een flyer met plattegrond in je handen gedrukt. Door de flyer te ‘scannen’ met de camera van je mobiel verschijnt er opeens een digitale gids op jouw mobiel. Deze geanimeerde personage kan jou alles vertellen over de desbetreffende beurs, je kan zelfs een beursstand aanklikken en een video afspelen! Hiermee wordt een flyer of plattegrond ineens een persoonlijke guide die jou aan de hand meeneemt en meer informatie geeft.

 

Bewegende infographic

Een infographic is een overzichtelijke visual met een informatieve weergave van tekst en cijfers. Je kan in oogopslag informatie, data en kennis delen in bijvoorbeeld jaarverslagen, magazines, interviewuitwerkingen, nieuwsartikelen e.d. bekijken. Wil je toch wat meer informatie kwijt maar past dit niet in de visual? Dan ontwikkelen we toch gewoon een interactieve en bewegende infographic? Scan de infographic en lees meer teksten, bekijk video’s en animaties of laat grafieken en tabellen bewegen.

Voorbeeld AR-animatie

Check onze PanArt AR-animatie waarbij we een pompoen tot leven laten komen. De pompoen krijgt een gezicht en er rijdt een (geanimeerde) vrachtwagen het beeldscherm binnen.
Er zijn ook twee doorklikmogelijkheden; één knop naar onze bedrijfsvideo en één knop naar een heerlijk gerecht gemaakt van pompoen. Zoals je kan zien in onderstaande video is dit met AR  allemaal mogelijk! Mogen wij jou meenemen in de wondere wereld van digitale media met AR?

Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

 

 

 

Delen