fbpx

Internet

PanArt internet is een aparte afdeling binnen ons bureau en gespecialiseerd in online producties. Met onze brede expertise maken wij optimaal werkende websites, webshops en portals, inclusief het integreren van social media. Een responsive site is bij ons standaard. We zorgen verder uiteraard voor het perfect grafisch vormgeven van digitale media in een nieuwe of bestaande huis- of projectstijl.

Wordpress CMS

Wordpress CMS

Bij PanArt bouwen we innovatieve websites die standaard voldoen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bij ons een responsive website de standaard. We maken gebruik van diverse open source portals waarbij WordPress de bekendste is. Wij hebben jarenlange ervaring, we denken met je mee en zorgen voor een goed werkende, verrassende en opvallende website.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Maatwerkoplossingen

De website is vaak niet alleen meer het visitekaartje van je bedrijf of organisatie, maar is ook vaak een centraal punt van diverse diensten. Bijvoorbeeld je administratieportaal, een vacaturebank of een webshop waar een voorraadsysteem achter zit.

Voor deze complexe projecten gebruiken we onder andere API-koppelingen, Prestashop systeemintegratie en SharePoint. Onze in huis afdeling development beschikt over alle kennis op het gebied van: Javascript, MYSQL, TypeScript en natuurlijk CSS en HMTL5.

Bekijk ons werk
Maatwerkoplossingen

Traffic, leads en conversies

Traffic, leads en conversies

We weten precies hoe je een website zó bouwt dat zoekmachines snel een hoge beoordeling geven. Zo komt je website op een hoge plaats in de zoekresultaten. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met SEO en onze kennis is altijd up-to-date!

PanArt is ervaren in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van AdWords campagnes. We monitoren en analyseren je campagne dagelijks, stellen bij waar nodig en zo halen we optimaal rendement uit de campagne. Alle gegevens uit onze analyses bundelen we in een rapportage die we frequent, duidelijk en helder naar de opdrachtgever communiceren.

Meer informatie?

foto medewerker

Sharon Langendoen

contentmanager

foto medewerker

Lisa Franken

online marketeer

foto medewerker

Jevon Schaap

webdeveloper

Wil je nog meer weten?

Bel ons even op 010 506 72 02 of laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou.

34.998

Opdrachten

27

jaar

593

opdrachtgevers

18

Collega’s